magazin de bijuterii

De ce este rucsacul un accesoriu versatil?

Femeilor le plac lucrurile frumoase, de calitate, dar totodată și practice.

Acest lucru se aplică și când vine vorba de poșete.

Unul din cele mai practice accesorii mi se pare rucsacul.

E adevărat că există o gamă largă de rucsacuri, tot felul de modele și mărimi.

Rucsac de bună calitate găsești la Manier.ro

E de preferat să avem însă și unul de foarte bună calitate, care să se potrivească la cât mai multe ținute, pentru a ne face alegerea mai ușoară când vine vorba să plecăm undeva. Un rucsac din piele va adăuga plus valoare ținutei dar te va însoți și mulți ani.

Eu am ales un produs Manier.ro în primul rând pentru că am găsit în acest magazin genți cu o ținută impecabilă. De altfel misiunea magazinului este aceea de a oferi doar produse de înaltă calitate, de a veni în întâmpinarea clienților cu cele mai noi modele de pe piață.

Produsele sunt din piele de cea mai bună calitate, ceea ce le prelungește foarte mult durata de viață. De-a lungul timpului am avut tot felul de genți și poșete, dar experiența mi-a arătat că cele din piele sunt cele care au și cea mai lungă perioadă de folosire.

E drept că noi, femeile, ne plictisim cu timpul de anumite obiecte, dar dacă acel obiect arată foarte bine în orice ocazie, nu ai cum să te plictisești de el.

Am purtat rucsacul din piele gri cu detalii in culorile pielii de șarpe în tot felul de ocazii și combinații și în toate mi s-a potrivit extrem de bine.

Propuneri de ținute și combinații pentru a purta rucsacul

Ținută de primăvară

În primul rând l-am purtat la ieșirile cu copilul în parc. Știți cum e când ies mamele la plimbare, în parc, se aranjează frumos dar vor să fie și libere să se miște alături de copil.

Am profitat de primele zile cu soare și am ieșit la plimbări prelungite prin parc.

Pentru o ținută mai lejeră am preferat o bluză crem cu jeanși și colier lung, lucrat manual. Rucsacul a completat cu succes această combinație.

 

Traseu de munte, geacă impermeabilă și rucsac

De mare ajutor mi-a fost și atunci când am vizitat cascada Lotrișor, de lângă Sibiu. Este un traseu de 2 km dus și 2 km întors. Nu este un traseu dificil, dar cu siguranță e nevoie de o sticlă de apă, o gustare, poate și o bluză de schimb pentru copil. Au încăput cu succes în rucsacul meu și, ce e mai important, am avut mâinile libere să fac oricâte poze am dorit. A fost o alternativă de preferat unui  rucsac sport, având în vedere că după aceea am avut o destinație urbană, prin centrul orașului.

 

Cardigan lung, pantaloni maron și mărgele

V-am zis că un astfel de accesoriu este foarte versatil. Am ales să îl port și cu pantaloni maron, cardigan lung și mărgele lungi. Se încadrează perfect în peisajul caselor galbene de pe Podul Minciunilor din Sibiu.

 

Rochie lungă, pulover gen sacou și rucsac asortat

Contrar aparențelor, în ultimii ani sunt mai degrabă adepta fustelor și rochiilor decât a pantalonilor. Sunt foarte încântată de această rochie gri, lungă, potrivită ieșirilor pe afară. Am ales să o port cu un pulover stil sacou, până în talie, pentru a lungi vizual silueta. Am accesorizat, desigur, cu rucsacul din piele gri. Detaliul de pe clapetă și auriul încuietorii adaugă o pată de culoare și un plus de stil acestei ținute.

  

Ținuta practică cu geacă și pantaloni jeanși

Când vine vorba de ținute practice, pantalonii din denim sunt întotdeauna o bună alegere. Dacă mai ai norocul să găsești și o geacă cu un model special parcă creat pentru tine, cu broderie, atunci chiar ai compus o ținută tinerească, practică și urbană. Rucsacul din piele este cel care vorbește , în această combinație, despre stil și eleganță chiar și într-o ținută practică și aparent nu tocmai feminină. Dacă ai un element de acest fel ținuta devine cu totul alta decât una obișnuită. Ba chiar îți permite să porți și cercei cu perle.

  

 

Iată că acest accesoriu poate arăta la fel de bine în mai multe combinații, adăugând eleganță și stil prin calitatea și culorile lui.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart