10 modele de cercei cu perle și alte materiale

 Cerceii colorați vin într-o mare varietate de stiluri și modele, făcându-i o alegere populară pentru a adăuga un plus de culoare și personalitate unei ținute. Iată câteva tipuri populare de cercei colorați:

Stud earrings (Cercei cu știfturi): Aceștia sunt cercei mici care stau aproape de lobul urechii. Ei vin în diverse forme, cu pietre prețioase colorate, acoperiți de email, din metale prețioase sau chiar doar modele metalice colorate.

Hoop earrings (Cercei cerc): Cerceii cerc pot fi găsiți în diferite dimensiuni și culori. Ei pot fi din metal simplu sau împodobiți cu margele colorate, pietre prețioase sau email.

Dungle earrings (Cercei suspendați): cerceii suspendați au o piesă care atârnă sub lobul urechii. Ei pot fi destul de colorați, prezentând diverse materiale, cum ar fi mărgele, pene sau țesături.

Chandeliere earrings (Cercei candelabru): cerceii candelabru sunt lungi și elaborați, prezentând adesea mai multe niveluri de pietre prețioase colorate sau mărgele care cad în cascadă.

Tassel earrings (Cercei cu ciucuri): cerceii cu ciucuri au devenit populari pentru aspectul lor vibrant și jucăuș. Ei constau din fire lungi, atârnate sau lanțuri în diferite culori.

Resin earrings (Cercei din rășină): cerceii din rășină sunt fabricați din rășină colorată și pot prezenta modele unice. Ei pot fi transparenți sau opaci, permițând o gamă largă de opțiuni de culoare.

Handmade earrings (Cercei lucrați manual sau artizanali): mulți artizani creează cercei unici, colorați, folosind materiale precum argilă polimerică, sticlă, țesătură sau hârtie. Acestia pot fi incredibil de unici și vibranți.

Statement earrings (Cercei statement): acești cercei sunt proiectați pentru a face o declarație îndrăzneață. Aceștia prezintă adesea culori strălucitoare și atrăgătoare, forme supradimensionate și detalii complicate sau au detalii rafinate, elegante, din metale prețioase. 

Ethnic earrings  (Cercei etnici sau culturali): diferitele culturi au propriile lor stiluri unice de cercei colorați, adesea prezentând modele tradiționale și nuanțe vibrante. Exemplele includ cerceii indieni jhumka și cerceii africani cu margele.

Mismatched earrings (Cercei desperecheați): Un stil la modă este purtarea de cercei aparent desperecheați, în care fiecare cercel are o culoare sau un design diferit, creând un aspect jucăuș și eclectic.

Nu uita că alegerea cerceilor colorați poate depinde de stilul tău personal, de ocazie și de ținuta ta. Indiferent dacă preferați note subtile de culoare sau declarații îndrăznețe și vibrante, există cercei colorați pentru fiecare gust și ocazie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart